Search Menu
Bostaden är såld

Borås - Salängen / Vedensgatan 25

Charmig Salängsvilla!

Charmig Salängsvilla - välplanerad, välskött och i ett gott skick! Insynsskyddad baksida med mysiga uteplatser, trädgårdstomt omgärdad av staket och häckar. Rymligt dubbelgarage med fjärrstyrda portar, plats för flera bilar på infarten. Villans entréplan erbjuder en ljus matsal med burspråk och utgång till trädgården och med öppen planlösning mot vardagsrum med öppen spis. Dubbeldörrar mot kök med matplats. Här finns också en hall och en gästtoalett. På ovanplanet finns ett helkaklat badrum med både dusch och bad samt 3 fina sovrum varav ett större med en vacker kakelugn. Den inredda vinden erbjuder en sovdel med plats för dubbelsäng, en toalett samt en allrumsdel med plats för soffa och TV. I källaren finns ett stort allrum, en tvättstuga med dusch, bastu och groventré, en toalett samt ett stort hobbyrum. Omfattande renoveringar/ombyggnationer är utförda från 1994 och framåt. Fina detaljer i huset såsom reviterad fasad, spröjsade fönster, spegeldörrar, fina lister, öppen spis och kakelugn. Ett ljust och trivsamt hus! Villan ligger med ett fint läge mitt emot Vattentornets parkområde med fina grönytor och lekplats. Inom kort gångavstånd finns det mesta man kan tänkas behöva - stadskärnans utbud av butiker, restauranger och service, Engelbrektsskolan årskurs 1-9, förskolor, gymnasieskolor, Högskolan och lasarettet. Nära även till buss och till Kypeskogens fina motionsspår. Välkommen att boka tid för visning!

Borås / Salängen
Vedensgatan 25
Final price: 4 830 000 kr
Enclosed: 169/65 kvm
Running costs: 41 468 kr/år
Plotarea: 655 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Borås / Vedensgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.