Search Menu
Bostaden är såld

Brålanda / Berg 130

Med ca 4 km till populär badplats och camping invid Vänern ligger detta hus om 5-6 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Här är kommunalt vatten indraget, liksom fiber. Här finns också en fungerande braskamin. För ca 20 år sedan brädfodrades huset om och i samma veva lades nytt plåttak. Nymålad fasad 2013-2015. Fastigheten som säljs består av två fastigheter - varav den ena (1:25) består av ca 9 500 m² mark, mestadels berg/impediment, men skogen räcker för husbehov. Till fastigheterna finns även ett utvändigt förråd samt två garage (renoveringsbehov).

Brålanda
Berg 130
Final price: 525 000 kr
Enclosed: 120 kvm
Running costs: 25 650 kr/år
Plotarea: 1,2 ha
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Brålanda / Berg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.