Search Menu
Bostaden är såld

Falköping - Mösseberg / Kellgrensgatan 8

Villa - Mösseberg

Varmt välkommen till denna gedigna och rymliga villa, passande för den stora familjen eller för dig som önskar gott om utrymme. En välplanerad planlösning erbjuder ett bekvämt boende med bl.a. flera sovrum, stora sällskapsytor med öppen spis, inglasat uterum invid trädäck. Källarplanet är välutnyttjat med bl.a. sovrum med öppen spis, sällskapsrum, avdelning för klädvård, toaletter, bastu/dusch och bra förvaringsmöjligheter. Med närhet till både resecentrum, skolor och motionsanläggning har denna villa en fantastiskt bra läge på Mösseberg. Till fastigheten hör även dubbelgarage och bra uppställningsmöjligheter.

Falköping / Mösseberg
Kellgrensgatan 8
Final price: 2 100 000 kr
Enclosed: 132/126 kvm
Running costs: 44 602 kr/år
Plotarea: 1181 kvm
Rooms: 8 rum, varav 6 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Falköping / Kellgrensgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.