Stora Balltorp 3

Stora Balltorp 3

Slutpris

925 000 kr


Torbjörntorp— Falköping

Stora Balltorp 3


Slutpris
925 000 kr

Torbjörntorp— Falköping

Välkommen till vackra Falbygden och Balltorp. Här ges tillfälle för Er som önskar driva egen verksamhet med kortare avstånd till orter som Falköping ca.7-8 km och Skövde ca.25 km. Fastigheten nås av asfalterad väg och gatljus för den mörka årstiden. Fastigheten har en total areal på 10 223 kvm bestående av naturlig tomtmark på cirka 3000 kvm för eventuell framtida byggnation för eget boende som omgärdas av fruktträd och mindre uthus/djurstall. Tomtmarken har en öppen och ljus placering med vacker vy mot golfbana. Möjlighet finns att ansluta till Vättervatten samt för framtida anslutning av fiber. Den andra delen av tomtmarken på dryga 7 000 kvm finns en stor ekonomibyggnad för egen verksamhet i form av lager- och verkstadsbyggnad på ca. 700 kvm. Stort arbete har utförts på utgrävning samt uppfyllnad och utjämning av schaktmassor för ändamålsenlig brukningsbar yta runt byggnaden. Idag existerande befintlig verksamhet (bil- och reservdelsverksamhet) som kan överlåtas.


Totalareal
10 223 kvm
Fastigh.bet
Falköping Balltorp 1:38
Objekttyp
Avstyckad gård
Såld
2017-07-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.