Search Menu
Bostaden är såld

Färgelanda / Martorp 1

Lantligt beläget i vackert landskap och med närhet till Färgelanda ligger detta charmiga hus. Huset byggdes 1913 och är tillbyggt 1999. Delar av det gamla finns bevarat och i köket finns bland annat en vedspis som både ger värme och extra myskänsla. Detta i kombination med luftvärmepump gör att värmekostnaderna kan hållas på en förhållandevis låg nivå. Nuvarande ägare har under föregående år genomfört en del omtapetsering, målningsarbeten, kopplat in 3-fas etc. På tomten om 1 525 m² finns också förråd och vedbod. Välkomna att boka tid för visning av ett mysigt och ombonat hus!

Färgelanda
Martorp 1
Final price: 535 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Running costs: 19 561 kr/år
Plotarea: 1525 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Färgelanda / Martorp
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.