Blåbärsvägen 8

Blåbärsvägen 8

Slutpris

3 350 000 kr


Floda— Lerum

Blåbärsvägen 8


Slutpris
3 350 000 kr

Floda— Lerum

Stor villa i barnvänliga Uddared med nära till det mesta

Floda-Uddared är beläget ca 3 mil från centrala Göteborg med bra kommunikationer både med bil och allmänna färdmedel. Det är gång och cykelavstånd till det mesta som Floda kan erbjuda, förskolor och skolor ligger inom bekväma gångavstånd. Uddared är beläget på en höjd strax utanför centrala Floda och är frukten av en arkitekt tävling i slutet på 60-talet. Området ligger med naturen som granne och när vädret tillåter så finns det badmöjligheter i den närbelägna sjön Sävelången och i närområdet finns andra fina badsjöar som t ex Uspen, Lensjön och Torskabotten. För familjen med idrottsintresse finns det motionsslingor och gym och idrottshall. Floda Centrum bjuder på livsmedelsaffär, apotek, restaurang, vårdcentral samt några små butiker. Mer om området hittar ni på våra faktasidor och länkarna där.

Huset ligger med utsiktsläge mot dalgången nedanför. Ett perfekt boende för barnfamiljen med generösa ytor för gemenskap, fem sovrum och en barnvänlig utemiljö.

Entréplan
Man kommer in i den utbyggda entrén som är ljus i färgsättningen och därefter ligger innerhallen med garderober och trapphuset till både övre plan och sutterängvåningen samt gästtoaletten med wc och handfat. Från hallen har man en utgång till den lilla altanen som är belägen med sydvästläge. Till vänster i hallen så ligger det praktiska och väl tilltagna arbetsköket med matplats, många ljusinsläpp gör att man får en bra känsla av rymd. Intill köket ligger tvättstugan. Matplatsen i köket är väl tilltagen och man kan sitta 6-8 personer utan att det blir trångt. Vardagsrummet är avlångt till formen men bjuder på plats för både soffgruppen, mediamöbel och bokhyllor. Från vardagsrummet når man balkongen som ligger mot öster med en fin utsikt över delar av området.

Övre plan
Här kommer man upp i ett allrum med stora ljusinsläpp och högt i tak, här finns det plats för soffgrupp och mediamöbel. På andra sidan om trappan ligger två lika stora sovrum med garderober och fönster mot väster. Sovrummen är möblerbara med större enkelsängar samt arbetshörn.

Sutterängvåning
Hall med garderobsvägg och man når alla rummen på detta plan. Här nere finns det 2 sovrum varav ett är lite större och har garderober, båda rummen har plats för dubbelsängar och arbetshörn. Mellan rummen ligger ett kontor som kan användas som ett litet gästrum. Från det största sovrummet kommer man ut till den stensatta uteplatsen och trädgården i öster. Här är det lummigt och uteplatsen bjuder på skön skugga varma sommardagar. Halvkaklat badrum med wc, badkar, bidé och handfat. Allrummet har en bar och det finns plats för en soffgrupp och intill ligger bastun med dusch. Det finns också en entré utifrån till sutterängvåningen med kapprum och innanför detta en liten snickarbod.


Boarea/biarea
180/36 kvm
Driftkostnad
29 100 kr/år
Tomtarea
599 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2016-10-31

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på blåbärsvägen såldes av oss 2016-10-31. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på blåbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.