Pilvägen 28

Pilvägen 28

Slutpris

385 000 kr


Fristad— BORÅS

Pilvägen 28


Slutpris
385 000 kr

Fristad— BORÅS

Ca 40 minuter från Landvetters flygplats, ca 60 minuter från Lisebergs nöjespark i Göteborg och bara 15 minuter från Borås Djurpark och Knalleland för hela familjen finns denna stuga. Ett tillfälle som Ni bara inte får missa!
Mysigt fritidshusområde precis intill Öresjös vackra strandkant. Endast 200 meter till tre fantastiska, långgrunda sandstränder som erbjuder bad och grillning för hela familjen. Njut av sol hela dagen, underbar solnedgång och frisk luft som ger ny rekreation. Öresjö har ett rikt fiskeliv och med fiskekort kan Du fiska delikat öring, sik, gös, gädda samt abborre. Munkås Vandringsled alldeles i närheten, en upplevelse med 38 olika fågelarter och en flora av det vackraste som finns.

Vill ni komma bort ifrån stress i vardagen men ändå ha närhet till service och allmänna kommunikationer?
Då är ni välkomna till denna arrendestuga i Fristad! Stugan om 60 ca kvm inrymmer flertalet rum samt en härlig altan i söderläge. På tomten finns även ett uthus med förråd och mulltoalett. Stugan säljs med arrende och är en del av Munkhagens Stugägarförening.

I Fristad finns det mesta man kan tänkas behöva - här finns tåg och busstation, service i form av matbutik, bank, restaurang, bensinstation, gym, vårdcentral m.m. samt förskola och skola årskurs 1-9. Här finns också fina badplatser och i närheten flera trevliga utflyktsmål. Fristad ligger ca 15 km norr om Borås centrum.


Boarea
60 kvm
Arrende
200 kr/år
Driftkostnad
10 245 kr/år
Tomtarea
648 kvm
Rum
5 rum (2 sovrum)
Såld
2016-09-20

Mäklarhuset Borås kommersiella

Denna fritidshus på Pilvägen såldes av oss 2016-09-20. Se alla våra försäljningar i Fristad samt även på Pilvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.