Search Menu
Bostaden är såld

Frufällan / Sandstensvägen 9

Villa från 2008 med högt och fint läge!

Med högt och fint läge i Frufällan finner ni denna välskötta villa byggd 2008. Villan inrymmer bland annat 4 sovrum, 2 helkaklade badrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Från vardagsrummet nås en stor balkong där ni kan njuta av kvällssolen men även av den vackra utsikten över Öresjö och Rya åsar. Villan ligger med bra läge på återvändsgata och strax bakom huset finns även skogen som en av de närmsta grannarna. Strax intill gatan finns en busshållsplats vilket gör att man enkelt kan ta sig till och från Borås med kollektivtrafiken. Varmt välkomna på visning!

Frufällan
Sandstensvägen 9
Final price: 2 810 000 kr
Enclosed: 143/25 kvm
Running costs: 27 894 kr/år
Plotarea: 1762 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Frufällan / Sandstensvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.