Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Linnéstaden / Andra Långgatan 28

Välkommen till en trivsam 2:a i populära Linné med låg avgift och balkong! En våning upp ligger denna lägenhet med en välkomnande entré med möjlighet för avhängning av ytterkläder, gott om förvaring i form av garderober samt en walk-in closet. Både vardagsrum och sovrum är väl tilltagna och rymliga - i vardagsrummet finns möjlighet för både soffgrupp och matsalsmöblemang och i sovrummet får man med enkelhet plats för både dubbelsäng med sängbord samt arbetshörna eller ytterligare förvaring. Ett helkaklat badrum med badkar samt ett praktiskt kök med en trevlig matplats vid fönstret. På kort promenadavstånd finns Linnéstadens rika utbud av restauranger, caféer och butiker samt närheten till Slottsskogen med grönområde som erbjuder många aktiviteter och rekreation. Ett par kvarter bort ligger Järntorget med sitt myllrande restaurangliv och bra kommunikationer. Även pulserande Avenyn når man inom 10 minuter. Välkommen att boka tid för visning!

Göteborg / Linnéstaden
Andra Långgatan 28
Final price: 2 450 000 kr
Enclosed: 56 kvm
Community fee: 2 647 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 1 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Andra Långgatan