Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Masthugget / Majorna / Åsgatan 2

Välkommen till en högt belägen genomgångs 3:a om 80 kvm med inglasad balkong. Morgonkaffet kan avnjutas i köket med utsikt mot Älvsborgsbron där du även kan skåda otaliga solnedgångar i skiftande färger. Ett rymligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong med utsikt mot Masthuggskyrkan och grönområdet. En välskött lägenhet i originalutförande med bra planlösning i omtyckt förening med stabil ekonomi. Masthugget är ett populärt och omtyckt område med närhet både till citylivets utbud av aktiviteter och vackra grönområden som Slottsskogen samt närheten till havet. Inom 100 meters avstånd finns de tre spårvagnslinjerna 3:an, 9:an och 11:an som tar dig såväl till city som till skärgården. Välkommen att boka tid för visning här på hemsidan eller på 031 - 81 85 00.

Göteborg / Masthugget / Majorna
Åsgatan 2
Final price: 3 800 000 kr
Enclosed: 80 kvm
Community fee: 4 090 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Åsgatan