Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Södra Guldheden / Doktor Bex Gata 9 B

Välkommen till denna ljusa genomgångslägenhet en våning upp (våning 2 av 4) med solig balkong mot grönskande omgivningar. Ett vardagsrum med fiskbensparkett och härligt fönsterburspråk samt utgång till bostadens balkong med många soltimmar och möjlighet till odling i krukor. Harmoniskt och rofyllt sovrum - även detta mot en av föreningens lugna innergårdar. Ett praktiskt kök med gott om förvaring och bra arbetsytor samt ett helkaklat badrum med frostat fönster för vädring och ljusinsläpp. Gott om förvaringsmöjligheter i hallen. Bredband ingår i avgiften! Runt hörnan finns bra kommunikation och du har närheten till Chalmers, Sahlgrenska sjukhuset Botaniska trädgården och Slottsskogen. Välkommen att boka tid för visning på hemsidan eller på 031 - 81 85 00

Göteborg / Södra Guldheden
Doktor Bex Gata 9 B
Final price: 2 800 000 kr
Enclosed: 54 kvm
Community fee: 2 972 kr/mån
Rooms: 2 rum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Doktor Bex Gata