Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Centrum / Drottninggatan 14

Exklusiv vindsvåning i Etage

I hjärtat av Göteborgs centrum innanför vallgraven ligger denna unika etagevåning i New York stil. Här erbjuds en fantastisk balkong i söder på hela 10 kvm med utsikt över takåsarna. Öppen planlösning med ett vardagsrum med ca 5 meter i takhöjd. Här är det nära till allt, från shopping, kaféer och restauranger till upplevelser, service och myllrande stadsliv. God ekonomi där föreningen i år sänkt avgiften med 14,35%. Helt enkelt det bästa Göteborg kan erbjuda både i läge och stadens utbud. Lägenheten är mycket sparsamt använd de senaste åren då den använts för representation och övernattning. Detta gör att hela lägenheten efter renovering av kök samt båda badrummen år 2007 fortfarande ger en känsla av nyskick. I övrigt har några uppgraderingar gjorts så som ny kyl/frys 2016, badrummen har också kompletterats med jordfelsbrytare 2016. Nuvarande ägare har också installerat nytt nätverk med 65 tums storbilds-Tv i sovrum samt 40 tum i vardagsrum båda med Chromecast installerat och anslutet till Tivobox. (OBS se mer info under TV/Internet). I övrigt är lägenheten smakfullt renoverad av tidigare ägare där bland annat en ny exklusiv trappa i ek/rostfritt till etagevåningen satts in. Varmt välkommen på visning.

Göteborg / Centrum
Drottninggatan 14
Final price: 4 400 000 kr
Enclosed: 68,5 kvm
Community fee: 3 390 kr/mån
Rooms: 2,5 rum, varav 1 sovrum
Floor: 6 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-16
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Drottninggatan