Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Haga / Husargatan 10

Välkommen till pittoreska Haga med sina gamla vackra hus och fantastiska utbud av caféer, krogar, kläd- och inredningsbutiker. Järntorget med sitt myllrande restaurangliv och bra kommunikationer i nära anslutning. Även pulserande Avenyn når man inom 10 minuter. För rekreation finns Slottsskogen och Botaniska trädgården inom kort promenadavstånd. Fint renoverad och rymlig genomgångstvåa om 72 kvm belägen högst upp i huset. Lägenheten nås via loftgång, där man även har sin uteplats in mot den lugna innergården. Enkelt att omdisponera bostaden till en trea. Stort inbjudande kök med bra arbetsytor och plats för rejält matbord. Vardagsrum med stort fönsterparti, vilket gör rummet ljust och luftigt, helkaklat badrum med såväl dusch som tvättmöjligheter (nytt 2010). Sovrum med flera garderober och klädkammare i den möblerbara mellanhallen. Bra Brf med många uppskattade gemensamhetsutrymme såsom festlokal, gym, bastu, övernattningsrum och snickarrum.

Göteborg / Haga
Husargatan 10
Final price: 3 500 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Community fee: 4 591 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Hakan Demir Assisterande mäklare
Hakan Demir
Mäklarhuset Göteborg Centrum
Assisterande mäklare
E-mail
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Göteborg / Husargatan