Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Majorna / Kabelgatan 24

Ljus renoverad tvåa med högt i tak!

Välkommen till denna stilrena och fräscht renoverade hörnlägenhet högst upp i huset på Kabelgatan 24! En välplanerad tvåa med generös takhöjd och rikligt med ljusinsläpp från två håll. Balkong med fantastisk utsikt mellan husen och morgonsol för en härlig frukoststund. Gott om förvaring i klädkammaren i hallen, insynsskyddat sovrum med fönster mot grönområden och perfekt läge på Gråberget med närhet till buss- och spårvagnshållplats för en tur in till city. I Majorna finns ett rikt utbud av affärer, restauranger och caféer, men också närheten till slottsskogen med mysiga promenadstigar och naturområden. En omtyckt och populär HSB förening med gemensamhetsutrymmen som bastu, gästlägenheter, snickeri och möjlighet till odling i pallkragar i området. Välkommen att boka tid för visning på hemsidan eller på 031 - 81 85 00.

Göteborg / Majorna
Kabelgatan 24
Final price: 2 650 000 kr
Enclosed: 56,5 kvm
Community fee: 3 511 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 6 av 7 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Kabelgatan