Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Linnéstaden / Nordhemsgatan 20 A

Sekelskifte granne med Järntorget

Längst Nordhemsgatan i Linnéstaden finns en rad vackra stenfastigheter från förra sekelskiftet med välbevarade hus från hamnen ända upp till Slottsskogen. Med Linnégatans krog- och kaféliv runt knuten samt Saluhallen Briggen och Järntorget alldeles intill bor man mitt i pulsen. För rekreation finns såväl Slottsskogen, Botaniska Trädgården och Änggårdsbergen på promenadavstånd. Denna lägenhet passar perfekt för den som vill ha ett ljust, vackert boende med tidstypiska detaljer och gott om plats. Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning, med vackert burspråk och öppen spis, är som gjort för social samvaro. Flertal fönster och takhöjd på nära tre meter ger ett ljust och rymligt intryck. Två bra sovrum samt badrum med dusch. Lägenheten har genomgått renovering med nytt kök, nya fönster och fixade ytskikt, bygglov klart för balkong samt pågående förhandling om att köpa loss vinden ovanför gör inte lägenheten mindre intressant. Ett boende att trivas i!

Göteborg / Linnéstaden
Nordhemsgatan 20 A
Final price: 5 300 000 kr
Enclosed: 86 kvm
Community fee: 4 536 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Göteborg / Nordhemsgatan