Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Utby / Tornväktaregatan 16e

Trevligt gavelradhus i natursköna Utby

I barnvänliga Utby med närhet till natur, barnomsorg och skola ligger detta välplanerade gavelradhus. Bostaden har en öppen och trivsam planlösning i fyra halvplan samt gränsar till grönområde. Här bor man bekvämt med trevliga sällskapsytor, härlig takhöjd och fina ljusinsläpp. Smakfullt renoverad med ljust fräscht kök, helkaklat badrum och snygga parkettgolv. Här finns också ett fantastiskt trädäck som ger trevliga uteplatser på både fram- och baksida. Perfekt för både grillkvällar och sköna stunder i solen! Trädgården är lättskött och omgärdad av lummig grönska som utgörs av både gräsmatta, äppleträd, bärbuskar och rabarber. Välkommen att boka tid för visning!

Göteborg / Utby
Tornväktaregatan 16e
Final price: 3 750 000 kr
Enclosed: 100 kvm
Running costs: 34 900 kr/år
Plotarea: 254 kvm (Tomträtt)
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Tornväktaregatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.