Search Menu
Bostaden är såld

Göteborg - Lorensberg/Avenyn / Vasagatan 60

Paradvåning - Premium

Vi presenterar nu stolt 181 kvm paradvåning med en extremt låg avgift om 1580 kronor per månad, vilket också innebär en förening med mycket bra ekonomi. Föreningen beräknas vara helt skuldfri om 5 år. (avgiften kommer troligen sänkas ytterligare på nästa stämma, se den nya årsredovisningen 2015) En i allt väsentligt bedårande bostad som ställts i nyskick belägen på en av stadens hetaste adresser. I vacker fastighet från 1931 ritad av Gunnar Hoving återfinns denna pampiga och ljusa våning om totalt 5-6 rum och kök med möblerbar hall i kanske kvarterets rikaste förening runt hörnet från Avenyn. Våningen har en härlig karaktär med rejäl takhöjd där charm och gemytlig atmosfär förstärks av den magnifika och öppna planlösningen med stora fönsterpartier. I hallen börjar denna behagliga upplevelse genom en helt öppen planlösning mellan möblerbar hall och det nya premiumköket. En central mötesplats där familj och gäster kan umgås med den som är chef i köket under anrättning av dagens gastronomiska upplevelse. Via köket når man också en av de två balkonger som erbjuds med skyddat läge in mot gården. I anslutning till köket finns också en tvättstuga/skafferi med praktisk förvaring. Hjärtat i lägenheten representeras av ett vardagsrum vars signum är en majestätisk öppen spis tidstypiskt inramad av en fondvägg i original från 1931. Sagolik atmosfär upplevs i matsalen som har direktaccess till generös hörnbalkong mot lugna Södra Vägen och Vasagatans nöjesbrus. Här kan man med fördel inmundiga en cappuccino i begrundande av morgonsolståndet. Även ljumna sommardagar är detta ställe för livsnjutare. Master Bedroom är mycket inbjudande och smart avskilt i ena delen av lägenheten med fönster mot Södra Vägen. Här erbjuds en otrolig förvaring längs ena långväggen som för tankarna till en avlång ”Walk In Closet”. Övriga sovrum/arbetsrum är placerade i andra delen av lägenheten mot Vasagatan och är utrustade med original garderober med högförvaring. Självklart erbjuds två separata badrum vilka är helkaklade i neutrala och eleganta materialval. Denna högst representativa våning måste upplevas på plats. Egenskaper kortfattat: - Hög klass mitt i hjärtat av Göteborgs nöjesstråk Avenyn - Extremt lågt belånad förening med obefintlig avgift i förhållande till storlek - Majestätisk öppenspis med framtagen fondvägg i original från 1931 - Rejäl takhöjd med höga fönster - Exklusivt elegant kök och exklusiva vitvaror - Funkisbyggnad anno 1931 - Känd och populär Lorensbergsadress - Rikt restaurangutbud på och kring Avenyn - Tyst och skyddat läge på våning två men ändå mitt i citypulsen -Som att bo i villa med Avenyn som granne Varmt Välkomna på visning till Vasagatan 60!

Göteborg / Lorensberg/Avenyn
Vasagatan 60
Final price: 10 100 000 kr
Enclosed: 181 kvm
Community fee: 1 580 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 2 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Göteborg / Vasagatan