Search Menu
Bostaden är såld

Hällingsjö / Egypten 184

Utsikt över sjön

"Egypten" är en oas och en idyll ca 35 km från Göteborg! Alla som kommer hit blir tagna av läget o utsikten. Här har på senare år många barnfamiljer bosatt sig för att njuta av tystnaden, sjön och den vackra naturen. Bykänslan är påtaglig och du kan njuta av Öresjön året runt med bad, båtplats och en aktiv fiskeförening. Bostaden vi erbjuder är mycket väl och klokt renoverad och rymmer 5 rok varav 3 sovrum, ett loft om ca 20 kvm samt 2 badrum. Till det en garagebyggnad med dubbelgarage och bostadsdel för generationsboende, verksamhet eller uthyrning. Tomten om 2680 kvm har plats för odling och rekreation. Här trivs alla!

Hällingsjö
Egypten 184
Final price: 3 550 000 kr
Enclosed: 141 kvm
Running costs: 31 596 kr/år
Plotarea: 2680 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Hällingsjö / Egypten
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.