Search Menu
Bostaden är såld

Hällingsjö - Dammet / Jäxviken Dammet

Välkommen till denna idylliska pärla som ligger med ett högt och fint läge med utsikt över Västra Ingsjön. I stallbyggnaden finns det 3 boxplatser, sadelkammare, uppställningsplats, förråd, höloft samt en carport. I den andra ekonomibyggnaden finns det gästrum och snickarverkstad i entréplan, en oinredd vind samt ett sutterängplan med separat entré. I detta hus finns det vatten indraget. Den vedeldade badtunnan och grillplatsen har oslagbar utsikt över sjön. Det finns 4 hagar och paddock i anslutning till gården och i skogen finns det fina ridvägar. 150 meter bort ligger sjön där man kan bada eller varför inte ro ut en stilla kväll? På samma gata bor det nio barn i blandade åldrar och skolbussen går två gånger om dagen. Det tar bara ca en halvtimme till Göteborg.

Hällingsjö / Dammet
Jäxviken Dammet
Final price: 4 300 000 kr
Enclosed: 153/5 kvm
Fastigh.bet: Mark Härkila 2:11
Objekttyp: Hästgård
Inriktning: Hästgård
Totalareal: 6,27 ha
Sold: 2016-07-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hällingsjö / Jäxviken Dammet