Search Menu
Bostaden är såld

Henån - Vindön / Vindön 271

Nu säljes väl underhållen villavagn av märket Carnival (tillverkad -97) som står uppställd På Vindöns vackert belägna familjecamping som ligger på norra Orust. Villavagnen som är ca 40 m² har en sällskapsdel, köksdel med matplats, tre sovrum samt torrtoalett/duschrum. Om så önskas kan campingplatsen (nr. 30) om ca 120 m², som villavagnen står uppställd på, överlåtas till den nya ägaren. Från villavagnen har man utsikt mot badviken, intilliggande lekplats och man kan även skymta marinan. Nuvarande ägare har nyligen byggt till altanen. Vindöns Camping erbjuder en barnvänlig badstrand och bad från klippor. Här finns även minigolf och grustennisbana samt möjlighet att hyra båt. Möjlighet kan även finnas att få en egen båtplats.

Henån / Vindön
Vindön 271
Final price: 300 000 kr
Enclosed: 40 kvm
Running costs: 2 700 kr/år
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Henån / Vindön