Sök Meny
Såld

Hindås / Älmhultsvägen 44

Nybyggd villa på idylliskt läge

Vill du bli den första som flyttar in i denna nybyggda villa? Huset ligger intill ett nyetablerat attraktivt område i Hindås där de flesta som flyttat in är barnfamiljer. Här har du något så sällsynt som ett idylliskt lantligt läge utan insyn i kombination med förskola och idrottshall med fotboll och tennisbanor inom området samt buss, bad och service på gångavstånd. Huset, om 120 kvm, rymmer 3-4 rok och boytan kan växa med familjen till ca 200 kvm då det finns ett övre plan att inreda. Stor fin tomt om 2040 kvm där det finns plats och även bygglov för dubbelgarage. Välkommen på visning!

Hindås
Älmhultsvägen 44
Slutpris: 4 350 000 kr
Boarea/biarea: 120,4/78 kvm
Driftkostnad: 2 400 kr/år
Tomtarea: 2040 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 sovrum
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hindås / Älmhultsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.