Search Menu
Såld

Hindås / Älmhultsvägen 44

Nybyggd villa på idylliskt läge

Vill du bli den första som flyttar in i denna nybyggda villa? Huset ligger intill ett nyetablerat attraktivt område i Hindås där de flesta som flyttat in är barnfamiljer. Här har du något så sällsynt som ett idylliskt lantligt läge utan insyn i kombination med förskola och idrottshall med fotboll och tennisbanor inom området samt buss, bad och service på gångavstånd. Huset, om 120 kvm, rymmer 3-4 rok och boytan kan växa med familjen till ca 200 kvm då det finns ett övre plan att inreda. Stor fin tomt om 2040 kvm där det finns plats och även bygglov för dubbelgarage. Välkommen på visning!

Hindås
Älmhultsvägen 44
Final price: 4 350 000 kr
Enclosed: 120,4/78 kvm
Running costs: 2 400 kr/år
Plotarea: 2040 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hindås / Älmhultsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.