Sök Meny
Såld

Hindås / Skidvägen 13

Vill du bo bekvämt och bilfritt i barnrikt område med egen täppa och nära till service, kommunikationer och badsjö? Välhållet gavelradhus om 133 kvm, 5 rok, varav 4 sovrum samt 2 badrum. Två fina uteplatser där du väljer morgon- eller kvällssol och även har utsikt över lekplatsen. Garage i länga några steg från huset samt två isolerade förråd uppfyller drömmen för de flesta familjer. Välkommen på visning!

Hindås
Skidvägen 13
Slutpris: 3 400 000 kr
Boarea: 133 kvm
Driftkostnad: 32 200 kr/år
Tomtarea: 298 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 sovrum
Såld: 2016-10-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hindås / Skidvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.