Search Menu
Bostaden är såld

Hjärtum / Klockarevägen 27

Tilltalande & naturnära!

Härligt rymlig villa med ljus, luftig och tilltalande interiör. Huset har ett riktigt bra läge längst in på mindre återvändsgata och med naturen som granne. Ny luft/vatten värmepump, stort och rymligt kök samt ett riktigt läckert allrum och sovrum på övervåningen med ryggåstak är några kännetecken på huset. Vi rekommenderar att boka en visning för att se huset från dess rätta sida och vi tror att du kommer att gilla läget! På tomten finns även ett växthus av karaktär Orangeri för odling eller varför inte bara fånga vårsolen med en god bok i soffan! Välkommen på visning!

Hjärtum
Klockarevägen 27
Final price: 1 990 000 kr
Enclosed: 146 kvm
Running costs: 22 120 kr/år
Plotarea: 1247 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum.
Building type: 1 ½ plan
Sold: 2016-05-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Hjärtum / Klockarevägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.