Search Menu
Bostaden är såld

Kållered - Livered / Högenvägen 108

Välskött gavelradhus - bra läge i området

Missa inte detta fina och väl underhållna gavelradhus i souterräng i barnvänliga Livered i Kållered. Fin uppvuxen trädgård med bl.a. gräsmatta, körsbärsträd, vinbär, blåbär och rabarber. Vintergröna växter och många perenner som syren och vårlökar. Två fina inhägnade uteplatser så man kan välja sol eller skugga hela dagen. Välplanerade och fräscha 4 rok. Entréplanet rymmer de sociala ytorna med stor välkomnande hall, fint kök med matplats, stort vardagsrum med fönster i två väderstreck. Här finns också badrum, tvättstuga och stort förråd. Den ljusa övervåningen rymmer sovavdelning med tre fina sovrum, badrum samt utgång till altanen och trädgården. VÄLKOMMEN!

Kållered / Livered
Högenvägen 108
Final price: 3 650 000 kr
Enclosed: 106/21 kvm
Running costs: 35 246 kr/år
Plotarea: 243 kvm
Rooms: 4 rum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kållered / Högenvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.