Ullas lyckas väg 10

Ullas lyckas väg 10

Slutpris

3 950 000 kr


Kållered— MÖLNDAL

Ullas lyckas väg 10


Slutpris
3 950 000 kr

Kållered— MÖLNDAL

Med lugnt och barnvänligt läge längst in på återvändsgata ligger detta välskötta och välplanerade hus med tillhörande garage. Här kan du flytta in när det passar dig. Socialt entréplan med kök med matplats, matsal med utgång till altan, vardagsrum samt sovrum och helkaklat duschrum (2013). På övre plan finns det 3 sovrum, äldre badrum, 2 klk samt plats för hemmakontoret. Förråd finns i garagebyggnaden och det finns även förvaringsutrymme på vinden. Om era barn spelar ishockey, fotboll, rider eller simmar spelar ingen roll då det bara är ett par minuters promenad till dessa aktiviteter. I Kållered finns även Kållereds köpstad med många olika affärer samt IKEA. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med skolor, lekplatser samt barnomsorg inom räckhåll. Området har goda Kollektivförbindelser med buss och pendeltågtrafik. Välkommen!


Boarea
129 kvm
Driftkostnad
31 961 kr/år
Tomtarea
300 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2016-06-02

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Ullas Lyckas Väg såldes av oss 2016-06-02. Se alla våra försäljningar i Kållered samt även på Ullas Lyckas Väg.

Boka värdering

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Åsa Söderback

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.