Search Menu
Bostaden är såld

Kållered / Ullas lyckas väg 10

Med lugnt och barnvänligt läge längst in på återvändsgata ligger detta välskötta och välplanerade hus med tillhörande garage. Här kan du flytta in när det passar dig. Socialt entréplan med kök med matplats, matsal med utgång till altan, vardagsrum samt sovrum och helkaklat duschrum (2013). På övre plan finns det 3 sovrum, äldre badrum, 2 klk samt plats för hemmakontoret. Förråd finns i garagebyggnaden och det finns även förvaringsutrymme på vinden. Om era barn spelar ishockey, fotboll, rider eller simmar spelar ingen roll då det bara är ett par minuters promenad till dessa aktiviteter. I Kållered finns även Kållereds köpstad med många olika affärer samt IKEA. Här bor du i ett mycket barnvänligt område med skolor, lekplatser samt barnomsorg inom räckhåll. Området har goda Kollektivförbindelser med buss och pendeltågtrafik. Välkommen!

Kållered
Ullas lyckas väg 10
Final price: 3 950 000 kr
Enclosed: 129 kvm
Running costs: 31 961 kr/år
Plotarea: 300 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kållered / Ullas Lyckas Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.