Mor Kerstins väg 16

Mor Kerstins väg 16

Slutpris

4 000 000 kr


Kinnaström— Kinna— Mark

Mor Kerstins väg 16


Slutpris
4 000 000 kr

Kinnaström— Kinna— Mark

Smakfullt renoverad och gedigen villa med ett högt och fint läge utöver det vanliga!

Med ett högt och fint läge utöver det vanliga ligger denna smakfullt renoverade och gedigna villa! Närheten till Kinna centrumkärna med skolor, butiker och service kombineras med ett avskilt och insynsskyddad läge man knappt visste fanns.

Disponent Ragnar Erikson som var direktör för Kinnaströms Väveri AB lät i slutet av 60-talet bygga denna moderna ”disponentvilla”. Han bodde innan dess i Villa Särla i Kinna centrum, vilken revs för att lämna plats åt det som idag är Hemköp. Huset är uppfört på marker som då tillhörde väveriet. Huset hade på den tiden direktverkande el som man försåg med ström från det egna kraftverket vid Viskan.

Villans entréplan erbjuder fina sällskapsutrymmen med en öppen planlösning mellan ett generöst tilltaget kök med köksö, matsalsdel och vardagsrum samt möblerbar hall med öppen spis. Vidare finns en rymlig entré med glasat skjutparti ut till en stor, härlig altan - insynsskyddad och med soligt sydvästläge. På entréplanet finns även en sovrumsdel med tre sovrum varav ett med utgång till altanen och med egen walk-in-closet. Ett av sovrummen har tidigare varit två rum och kan enkelt delas av om så skulle behövas. Entréplanets badrum är helkaklat och inrymmer både duschhörna och badkar! Det nedre planet innehåller en möblerbar hall, bibliotek och ett väl tilltaget allrum med öppen spis och plats för både soffgrupp och biljardbord! Här finns också ett stort sovrum, relaxrum med bastu och dusch, separat toalett, en rymlig tvättstuga, en groventré samt goda förvaringsutrymmen. Fastigheten värms med bergvärme och i det rymliga dubbelgaraget sitter en luft-luftvärmepump. Villan är omfattande renoverad 2006/2007 och av de större renoveringarna kan bland annat nämnas dränering, murar, stenläggningar och ny asfalt, altan, byte av el, ny planlösning i köket, köksinredning och vitvaror, helkaklat badrum, relaxrum med bastu och dusch, belysning, ytskikt och slipning av golv/nya golv, markiser samt ny stenlagd uteplats. Detta är verkligen ett hus att trivas i och som passar perfekt för en familj eller för de som önskar större ytor!

Varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
164/164 kvm
Driftkostnad
43 200 kr/år
Tomtarea
2 880 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2016-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.