Search Menu
Bostaden är såld

Landvetter - Önneröd / Dammluckevägen 22

Bekväm och barnvänlig bostadsrättsradhus som ska friköpas

Vill du bo bekvämt och barnvänligt med Bullerbykänsla? Bostadsrätten kommer under hösten 2016 bli omvandlad till eget FRIKÖPT radhus, nettoköpeskillingen för friköpet är beräknat till 905 187 kr. Lånelöfte för köp av bostadsrätten ska även täcka nettoköpeskillingen för friköpet. Fint två plans bostadsrättsradhus i omtyckt område med närhet till skola, förskola, kommunikationer, naturreservatet Gallhållan samt Landvetter centrum endast 1,3 km bort. 94,3 kvm fördelat på två sovrum, klädkammare, vardagsrum, kök, två badrum varav ett med tvättavdelning. Ett av sovrummen kan delas av så du får tre hela sovrum. Vacker trädgårdstomt med altandäck i soligt västläge, fransk balkong och stenlagd uteplats i öst. Carport och förråd finns. För mer information om friköpet se dokument och länkar under objektet. Välkommen på visning!

Landvetter / Önneröd
Dammluckevägen 22
Final price: 2 555 000 kr
Enclosed: 94,3 kvm
Community fee: 5 889 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Landvetter / Dammluckevägen