Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Balltorp / Ålegårdsgatan 258

Barnvänligt i Balltorp!

Med ett av områdets bästa lägen hittar vi denna fina radhusgavel. Taket är omlagt 2010 och frånluftsvärmepumpen är från 2009. Det finns även en luft/luft-värmepump från 2016. I bostadens entréplan finns ett trevligt kök med gott om arbetsytor och plats för ett rejält matbord, tvättstuga, helkaklat duschrum från 2007, sovrum och vardagsrum. Från vardagsrummet är det utgång till en stor inglasad veranda på den insynsskyddade baksidan och på framsidan finns en stensatt uteplats. Det finns även möjlighet att anlägga uteplats vid altandörren på husets gavel. Tack vara gavelns perfekta läge kan du njuta av solen runt huset från morgon till kväll. Övre plan består av ett mindre allrum, två sovrum och ett badrum. Det är ett lugnt och bilfritt område med lekplats invid huset. Garageplats finns i garagelänga. I Balltorp har du närhet till förskola, skola, naturen, golfbana och mataffär samt bra bussförbindelser in till centrum.

Mölndal / Balltorp
Ålegårdsgatan 258
Final price: 4 300 000 kr
Enclosed: 113/4 kvm
Running costs: 25 171 kr/år
Plotarea: 274 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Ålegårdsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.