Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Balltorp / Ålegårdsgatan 108

Totalrenoverat gavelradhus

Välkommen till en mycket fin och totalrenoverad radhusgavel i populära HSB Brf Peppared! Köket från 2013 är ljust och har en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Från köket finns även utgång till baksidan med en stor trälagd altan, gräsmatta och lugnt skogsparti. Altanen har en terrassmarkis och ligger i sydvästläge och har därmed sol både på dagen och kvällen. Vid entrén på framsidan finns en stor altan som byggdes klar 2015. Bostaden erbjuder även ett helkaklat duschrum från 2016 samt ett stort helkaklat badrum från 2013 med tvättmaskin. I dagsläget finns det 3 sovrum i entréplan samt 1 sovrum på övre plan, men det går att göra ytterligare ett sovrum för den som önskar genom att dela av det stora vardagsrummet på övre plan och på så vis återställa till originalplanlösningen. Brf Peppared är ett lugnt och bilfritt område med lekplats invid huset. I Balltorp har du närhet till förskola, skola, naturen, golfbana och mataffär samt bra bussförbindelser in till centrum.

Mölndal / Balltorp
Ålegårdsgatan 108
Final price: 3 050 000 kr
Enclosed: 116 kvm
Community fee: 7 400 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Ålegårdsgatan