Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Helenedal / Boråsvägen 10

Ljust funkishus – fritt läge & pool

Missa inte detta unika hus som måste upplevas på plats! Här bor man helt fritt utan insyn med skogen runtomkring men ändå nära till grannar, 5 minuters promenadavstånd till Delsjöns natur- och friluftsområde, närhet till Gunnebo och bad i Rådasjön och Stensjön. Busshållplats vid tomtgräns där man når Korsvägen på ca 10 min. Härlig stor altan med pool get många härliga stunder med familj och vänner! På baksidan finns ytterligare stor mysiga insynsskyddat altan omgärdad av berget. Välplanerat rymligt funkishus i två våningar. Övervåningen rymmer ljust vardagsrum med braskamin och flera fönster med utsikt över hästhagarna. Modernt kök med ljusa luckor och bra arbetsytor från vilket man kommer direkt ut till altanen på baksidan. Här finns också två ljusa sovrum och ett helkaklat badrum med bubbelbadkar. Entrévåningen rymmer stort allrum med braskamin, välkomnande möblerbar entréhall. Rymligt källarrum som idag har duschkabin och torkdel. Här finns också matkällare och tvättstuga med groventré ut till trädgården. Hel vind ger extra förvaring. Stor plats att parkera framför huset . Välkommen på visning!

Mölndal / Helenedal
Boråsvägen 10
Final price: 4 870 000 kr
Enclosed: 70/70 kvm
Running costs: 38 987 kr/år
Plotarea: 846 kvm
Rooms: 4 rum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölndal / Boråsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.