Boråsvägen 10

Boråsvägen 10

Slutpris

4 870 000 kr


Helenedal— Mölndal

Boråsvägen 10


Slutpris
4 870 000 kr

Helenedal— Mölndal

Ljust funkishus – fritt läge & pool

Missa inte detta unika hus som måste upplevas på plats! Här bor man helt fritt utan insyn med skogen runtomkring men ändå nära till grannar, 5 minuters promenadavstånd till Delsjöns natur- och friluftsområde, närhet till Gunnebo och bad i Rådasjön och Stensjön. Busshållplats vid tomtgräns där man når Korsvägen på ca 10 min. Härlig stor altan med pool get många härliga stunder med familj och vänner! På baksidan finns ytterligare stor mysiga insynsskyddat altan omgärdad av berget.

Välplanerat rymligt funkishus i två våningar. Övervåningen rymmer ljust vardagsrum med braskamin och flera fönster med utsikt över hästhagarna. Modernt kök med ljusa luckor och bra arbetsytor från vilket man kommer direkt ut till altanen på baksidan. Här finns också två ljusa sovrum och ett helkaklat badrum med bubbelbadkar. Entrévåningen rymmer stort allrum med braskamin, välkomnande möblerbar entréhall. Rymligt källarrum som idag har duschkabin och torkdel. Här finns också matkällare och tvättstuga med groventré ut till trädgården. Hel vind ger extra förvaring. Stor plats att parkera framför huset .

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
131/19 kvm
Driftkostnad
38 987 kr/år
Tomtarea
846 kvm
Rum
4 rum
Såld
2016-09-13

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Boråsvägen såldes av oss 2016-09-13. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Boråsvägen.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.