Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Eklanda / Eklanda bäck 61

Välkommen till detta ljusa, välplanerade och rymliga parhus om totalt 152 kvm, med parkering, garage och lättskött tomt! I entréplan finner du såväl finentré som grovingång med tvättstuga - perfekt om du vill ställa in barnvagnen med ditt sovande barn. Kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra. Det går att dela av vardagsrummet om man vill ha ytterligare 1 sovrum. Det finns uteplatser på både fram - och baksida så du kan alltid välja att om du vill sitta i sol eller skugga en varm sommardag! Det finns badrum på både entré - och mellanplan. Idag är det 4 sovrum och allrum på de övre planen, men det går att göra om så det blir 5 sovrum istället. Huset ligger lummigt inbäddad bakom gröna häckar och grusgången leder ner till bäcken där barnen kan leka med båtar.

Mölndal / Eklanda
Eklanda bäck 61
Final price: 5 150 000 kr
Enclosed: 145/7 kvm
Running costs: 31 938 kr/år
Plotarea: 238 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Mölndal / Eklanda Bäck
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.