Search Menu
Bostaden är såld

MÖLNDAL - Krokslätt / Gärdegatan 2 D

Nyproducerad 2013

Här bor du bekvämt i en fräsch och modern lägenhet som byggdes med inflyttning 2013. Bostaden har alla bekvämligheten man kan önska sig. Här erbjuds ett fint vitt kök, och ett stort vardagsrum i öppen planlösning samt ett rymligt helkaklat duschrum med tvättmaskin, tumlare och fin tvättbänk med praktiska överskåp. Här finns även två sovrum varav det största sovrummet har klädkammare och utgång till den inglasade balkongen. Önskar du ett ytterligare sovrum finns möjlighet att dela av det stora vardagsrummet och på så vis skapa det extra rummet. I husets källare finns garageplats att hyra, ett rymligt förråd samt hiss som tar dig mellan våningsplanet, garaget och entréplan. Här bor du på gränsen till Göteborg med närhet till dagis, skolor, affärer och restauranger och även naturen med Safjällets naturreservat runt hörnet. 15 minuter med cykel till Avenyn eller 10 min med spårvagn/buss (omlottzoon). Välkommen till ett centralt boende, precis på gränsen mellan Göteborg och Mölndal!

MÖLNDAL / Krokslätt
Gärdegatan 2 D
Final price: 3 310 000 kr
Enclosed: 88,6 kvm
Community fee: 5 344 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 2
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / MÖLNDAL / Gärdegatan