Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Eklanda / Östra eklanda höjd 16

Välkomna till ett fräscht parhus om 154 kvm, med hög standard och fina materialval! Med lekplatsen precis utanför köksfönstret så har du koll på dina barn medan du fixar lunchen. Detta rymliga hus har ett rymligt kök med burspråk, stort vardagsrum i vinkel med utgång till altanen med söderläge där du idag har fri utsikt över ängarna, 4 sovrum, allrum, 2 badrum samt praktisk tvättstuga med separat entré. Det går att göra ytterligare ett sovrum om ni funderar på tillökning eller vill ha ett kontor. I anslutning till huset har du både carport, parkering och förråd. Huset har ett mycket barnvänligt läge med stor gräsmatta utanför framsidan för lek och bus :-)

Mölndal / Eklanda
Östra eklanda höjd 16
Final price: 6 275 000 kr
Enclosed: 154 kvm
Running costs: 36 612 kr/år
Plotarea: 273 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Mölndal / Östra Eklanda Höjd
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.