Östra eklanda höjd 16

Östra eklanda höjd 16

Slutpris

6 275 000 kr


Eklanda— Mölndal

Östra eklanda höjd 16


Slutpris
6 275 000 kr

Eklanda— Mölndal

Välkomna till ett fräscht parhus om 154 kvm, med hög standard och fina materialval! Med lekplatsen precis utanför köksfönstret så har du koll på dina barn medan du fixar lunchen. Detta rymliga hus har ett rymligt kök med burspråk, stort vardagsrum i vinkel med utgång till altanen med söderläge där du idag har fri utsikt över ängarna, 4 sovrum, allrum, 2 badrum samt praktisk tvättstuga med separat entré. Det går att göra ytterligare ett sovrum om ni funderar på tillökning eller vill ha ett kontor. I anslutning till huset har du både carport, parkering och förråd. Huset har ett mycket barnvänligt läge med stor gräsmatta utanför framsidan för lek och bus :-)


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
36 612 kr/år
Tomtarea
273 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2016-05-25

Mäklarhuset Mölndal

Denna parhus på Östra Eklanda Höjd såldes av oss 2016-05-25. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Östra Eklanda Höjd.

Boka värdering

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.