Search Menu
Bostaden är såld

Mölndal - Krokslätt / Sörgårdsgatan 7

Välkomna till denna stora 2:familjsvilla! Här kan du antingen bo billigt genom att leva i den ena lägenheten och hyra ut den andra. Eller öppna upp entrén och få ett hus om ca 220 kvm helt för dig själv. I entréplan har du ett stort vardagsrum som ligger i anslutning till köket, utgång till 2 altaner med plats för grillkväll med vännerna. I detta plan har du 2 rymliga sovrum, groventré/tvättstuga samt ett helkaklat duschrum. På övre plan har du en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt öppet upp i nock. Här har du både en inglasad balkong samt en stor takterrass att njuta av en sen middag med familj och släkt. Här finns ett helkaklat duschrum/tvätt, 2 sovrum samt ett sovloft/kontorsloft. I anslutning till huset finns såväl parkeringsplatser, dubbelgarage samt förråd. Trädgården är helt plan och perfekt för såväl odlingar, prunkande rabatter som för lek och bus. Ett par minuters gångväg bort finns både spårvagn, buss, affär, vårdcentral, restauranger, skolor och förskolor mm. Dessutom är det gångavstånd till Safjällets naturreservat och cykelavstånd till centrala Göteborg och Avenyn.

Mölndal / Krokslätt
Sörgårdsgatan 7
Final price: 6 270 000 kr
Enclosed: 170/48 kvm
Running costs: 43 400 kr/år
Plotarea: 795 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Mölndal / Sörgårdsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.