Search Menu
Bostaden är såld

Mölnlycke - Mölnlycke - Nysäter / Väverivägen 44

Unikt och smakfullt

Välkommen till detta unika hus med bra läge i populära Nysäter i Mölnlycke. Här är de flesta nybyggare och barnfamiljer och i området finns hus i många olika utföranden. Denna Fiskarhedenvilla uppfördes år 2010. Med tre sovrum, två badrum, tvättstuga, allrum, vardagsrum och kök, samt tillhörande carport är detta hus som gjort för barnfamiljen. Huset har högt i tak med öppet till nock i kök och hall vilket ger rikligt med ljusinsläpp och fantastik utsikt. Här har man lagt stor vikt vid detaljer och huset är smakfullt uppfört. Läget är lugnt och insynsskyddat då det är beläget på återvändsgata och vetter mot skogsparti. Fem minuters promenad till badplats, förskola och expressbuss till Göteborg. Välkommen på visning!

Mölnlycke / Mölnlycke - Nysäter
Väverivägen 44
Final price: 5 950 000 kr
Enclosed: 139 kvm
Running costs: 26 953 kr/år
Plotarea: 674 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Mölnlycke / Väverivägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.