Sök Meny
Såld

Öjersjö - Öjersjö Mossenområdet / Furubergsvägen 10

Villadröm i naturskönt läge

Fantastisk familjevilla för dig som drömmer om ett hem med härliga utrymmen och en stor privat sfär i solig trädgård med altan i bästa solläge, gästhus, fristående garage och bergvärme. Villan har ett modernt och exklusivt kök, två helkaklade fräscha badrum, nytt och helkaklat tvättutrymme, ett vardagsrum med braskamin à la kakelugn och ett allrum. Trädgården erbjuder utrymme för all slags rekreation och är så planerad att den kräver minsta möjliga skötsel. Allt beläget i lugnt villaområde intill skogsparti och minimalt med trafik i attraktiva Öjersjö med bra skolor (det finns genvägar genom området till skola och buss ) och nära natur för bad, cykling och sköna promenader och 15 min till Göteborg eller flygplats.

Öjersjö / Öjersjö Mossenområdet
Furubergsvägen 10
Slutpris: 6 900 000 kr
Boarea: 168 kvm
Driftkostnad: 30 485 kr/år
Tomtarea: 2023 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-11-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Öjersjö / Furubergsvägen
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.