Search Menu
Bostaden är såld

Partille - Partille Centralt / Riddar tures väg 20

Mycket charmigt och pietetsfullt renoverat hem med alla tidstypiska detaljer bevarade eller nya. Huset är litet och är precis lagom för två. Det är helrenoverat med bla nytt kök i gammaldags stil och nytt kaklat badrum. Vardagsrum med burspråk och en liten öppen spis och trädgård i skyddat läge mot berget. Det är en fin, lite annorlunda trädgård, med en damm och en porlande "bäck" vid entrén. Den trädgårdsintresserade skulle här med enkla medel kunna skapa en egen oas. Det finns stigar och utflyktsmål i fina naturområden norrut och man tar sig snabbt till stan via tågpendel, buss eller E20, gångavståndet är ca 10 - 15 min till Partille centrum och kommunikationer.

Partille / Partille Centralt
Riddar tures väg 20
Final price: 3 275 000 kr
Enclosed: 78 kvm
Plotarea: 385 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Partille / Riddar Tures Väg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.