Sämjovägen 18

Sämjovägen 18

Slutpris

6 575 000 kr


Furulund— Partille

Sämjovägen 18


Slutpris
6 575 000 kr

Furulund— Partille

Smakfull villa med naturskönt läge

Välkommen till detta fina hem beläget i utkanten av Furulunds villaområde. Charmig lättskött trädgård med plats för studsmatta, bollsport och kubbturnering men också med egna blåbär och grind till den angränsande skogen. Huset har en öppen och luftig planlösning och färgsättningen går i ljusa toner vilket ger ett modernt intryck. Entréplanet erbjuder härliga sällskapsytor med ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till stor insynsskyddad altan där man gärna hänger varma dagar. Rymligt kök med gott om arbetsytor och plats för stora middagar med familj och goda vänner. På det övre planet finns 3 sovrum, allrum och helkaklat badrum med allt man kan önska t.o.m. bastu. Som om inte detta vore nog har man ett vidbyggt garage med ett inrett gästrum. Ett extra plus är den direkta närheten till Kåsjöns fina badplats, motionsspår och vackra skogsstigar, som alla gränsar till Delsjöreservatet. Gångavstånd till en välsorterad matbutik, Allum 5 minuter bort med bilen och närheten till förskola, skola & buss (22 min till Korsvägen!), gör detta till det perfekta boendet för familjen.


Boarea
172 kvm
Driftkostnad
33 020 kr/år
Tomtarea
827 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-13

Mäklarhuset Partille

Denna på Sämjovägen såldes av oss 2016-09-13. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Sämjovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.