Search Menu
Bostaden är såld

Partille - Furulund / Sämjovägen 18

Smakfull villa med naturskönt läge

Välkommen till detta fina hem beläget i utkanten av Furulunds villaområde. Charmig lättskött trädgård med plats för studsmatta, bollsport och kubbturnering men också med egna blåbär och grind till den angränsande skogen. Huset har en öppen och luftig planlösning och färgsättningen går i ljusa toner vilket ger ett modernt intryck. Entréplanet erbjuder härliga sällskapsytor med ett stort vardagsrum med öppen spis och utgång till stor insynsskyddad altan där man gärna hänger varma dagar. Rymligt kök med gott om arbetsytor och plats för stora middagar med familj och goda vänner. På det övre planet finns 3 sovrum, allrum och helkaklat badrum med allt man kan önska t.o.m. bastu. Som om inte detta vore nog har man ett vidbyggt garage med ett inrett gästrum. Ett extra plus är den direkta närheten till Kåsjöns fina badplats, motionsspår och vackra skogsstigar, som alla gränsar till Delsjöreservatet. Gångavstånd till en välsorterad matbutik, Allum 5 minuter bort med bilen och närheten till förskola, skola & buss (22 min till Korsvägen!), gör detta till det perfekta boendet för familjen.

Partille / Furulund
Sämjovägen 18
Final price: 6 575 000 kr
Enclosed: 172 kvm
Running costs: 33 020 kr/år
Plotarea: 827 kvm
Rooms: 6 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Partille / Sämjovägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.