Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen / Broängsvägen 14

Mysig etta på vån 2 med trapphiss

Mysig etta belägen en trappa upp med trapphiss. Lägenheten är ljus och fräsch med stora fönster i söder, en vacker ekparkett i rummet, ett litet arbetskök, badrum med badkar och egen P-plats. En bostadsrätt i välskött och populär HSB förening med låg avgift, där värme, vatten, comhem samt P-plats ingår. Lägenheten är fiberansluten. Bostaden är granne med Vallhamra Torg, här finns välsorterad affär, pizzeria, apotek och vårdcentral och busshållplats Till Östra sjukhuset tar det ca 20 minuter att gå (1,6 km) eller med buss 514 endast 5 min. Svart express tar dig snabbt och enkelt in till Göteborg. Skatås, Härlandatjärn och flera alternativ finns i närområdet för dig som vill motionera eller promenera i lättillgänglig natur.

Sävedalen
Broängsvägen 14
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 39,5 kvm
Community fee: 2 018 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sävedalen