Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen - Södra Sävedalen / Ådäljan 3

Välkommen till södra Sävedalen och det mysiga radhusområdet Ådäljan. Här har vi nöjet att erbjuda ett av de större radhusen med inredd vind till försäljning. Lekplats nästan utanför dörren i ett bilfritt område, garage i länga och omedelbar närhet till naturen gör detta till ett perfekt, lättskött boende för barnfamiljen. Vill du njuta av solen så gör du det på den härliga altanen i söderläge som inbjuder till mysiga grillkvällar med familj och vänner. Frukosten kan ni njuta av på den insynsskyddade innergården där det finns plats för trevlig utegrupp. Stort vardagsrum med matplats, 3 sovrum, allrum för tonåringarna, förråd och garage, står och väntar på sin nya ägare. Välkommen att boka tid för visning!

Sävedalen / Södra Sävedalen
Ådäljan 3
Final price: 5 010 000 kr
Enclosed: 115/18 kvm
Running costs: 35 000 kr/år
Plotarea: 157 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Ådäljan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.