Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen / Brattåskärrsvägen 38

På en underbar solig trädgårdstomt med centralt läge i Sävedalen har vi ett hus för den lilla familjen till salu. Här bor man i ett trevligt villaområde nära naturen och med skolor, affärer och busshållplats på gångavstånd. Ett stenkast bort ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy. Huset har tre rymliga sovrum, varav ett i källarplan med egen ingång. Trevligt kök med separat matplats och öppen planlösning mot vardagsrum. Ett stort härligt uterum förlänger sommaren och här umgås man med familj och vänner då det är gott om plats för både loungegrupp och matbord. Två badrum underlättar och här finns även en källare med bra förvaringsmöjligheter. Välkommen att boka er på visning!

Sävedalen
Brattåskärrsvägen 38
Final price: 4 850 000 kr
Enclosed: 103/67 kvm
Running costs: 35 302 kr/år
Plotarea: 880 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Brattåskärrsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.