Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen - Södra Sävedalen / Brolyckan 20

Parhus i BR-form

Välkommen till detta praktiska och lättskötta boende med villakänsla! Här bor man i parhus och kan samtidigt åtnjuta de fördelar och den trygghet som det innebär att bo i bostadsrätt. Beläget i områdets övre del med en uteplats på entrésidan samt en solig veranda och stor balkong i sydväst så njuter man av solen från tidig morgon till sen kväll. Bostadens yta är fördelad över två plan och i dag finns det bl a fem sovrum, två badrum och bra förvaringsutrymmen. Bilen parkeras lätt och smidigt på uppfarten, förråd precis vid entrén för förvaring av cyklar och utemöbler. Detta är ett naturnära men ändå centralt beläget boende. Husen ligger i populära Södra Sävedalen som gränsar till Delsjöreservatet och Göteborgs östra gräns. Välkommen att boka er på visning!

Sävedalen / Södra Sävedalen
Brolyckan 20
Final price: 3 375 000 kr
Enclosed: 112 kvm
Community fee: 6 904 kr/mån
Rooms: 6 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-08-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Brolyckan