Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen / Eneliden 2

Välkommen till Eneliden 2!

Rymlig familjevilla belägen på hörntomt i barnvänligt område i Södra Sävedalen. Bostaden har tidsenliga originaldetaljer bevarade och fint ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier. Huset erbjuder 4-5 sovrum, härliga sällskapsytor med både vardagsrum och allrum, ett stort kök med utgång till solig altan i bästa läge och gott om förvaring i form av stort varmgarage med groventré och intilliggande förråd. På Eneliden bor man på gångavstånd till både förskola, skola, socialservice och natur. I närområdet ligger Sävedalens idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy. Skatås och Härlanda Tjärn erbjuder härliga motionsslingor och sköna bad. Man tar sig snabbt och smidigt in till stan, med bil, kollektivt eller med cykel för den i god vigör. Ett perfekt boende för den stora familjen. Välkommen att boka er på visning!

Sävedalen
Eneliden 2
Final price: 6 450 000 kr
Enclosed: 178/125 kvm
Running costs: 55 948 kr/år
Plotarea: 666 kvm
Rooms: 9 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Eneliden
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.