Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen / Kullagårdsvägen 1

På en plan lättskött hörntomt med trevligt soligt läge i Sävedalen har vi nöjet att erbjuda ett hus till försäljning. Här har man alla möjligheter att skapa sig ett framtida drömboende med hjälp av både kärlek och arbetsinsats. Huset är i stort sett invändigt orört sedan tidigt 70-tal, så här är det bara fantasin som sätter gränserna. I dag har entréplan 3 sovrum, vardagsrum, kök, matplats och badrum och källarplanet har badrum, tvättstuga, matkällare, allrum och ingång till garage. Bergvärme installerades 2013 och ger låga driftskostnader. På Kullagårdsvägen 1 bor man i ett trevligt villaområde med närhet till både skolor och social service. Bussen tar er snabbt och smidigt in till Göteborg och bilen parkeras på tomten eller i garaget. För den trädgårdsintresserade finns här gott om plats för grönsaksodlingar och barnen kan både hoppa studsmatta och spela fotboll på tomten. Välkommen att boka er på visning!

Sävedalen
Kullagårdsvägen 1
Final price: 4 025 000 kr
Enclosed: 101/97 kvm
Running costs: 23 150 kr/år
Plotarea: 594 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Sävedalen / Kullagårdsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.