Search Menu
Bostaden är såld

Sävedalen - Södra Sävedalen / Uttervägen 2

Rymlig villa med utsiktsläge

Som sista hus med soligt utsiktsläge på återvändsgata i Södra Sävedalen har vi nöjet att erbjuda ett hus till försäljning. Ett underbart hus för den stora familjen, där man bevarat den tidstypiska arkitekturen med spännande design och skapat ett hem att trivas i! Huset har, med sin yta på 258m² gott om generösa ytor för gemenskap och bra med förvaringsmöjligheter. Stort kök med matplats, inbjudande vardagsrum, fyra sovrum, två träaltaner och hel källare är bara något av det som erbjuds. Bergvärme bidrar till låga driftkostnader. Delsjöterängen med alla dess motionsspår och Härlanda tjärn där man kan ta sig ett dopp, finns på gångavstånd. Även affär, förskola, skola och kommunikationer finns i närområdet och dessutom Vallhamra idrottsplats som erbjuder möjligheter att utöva både fotboll, friidrott, handboll, hockey och innebandy. Ett perfekt boende för barnfamiljen med endast 10 min bilfärd in till City. Välkommen att boka er på visning!

Sävedalen / Södra Sävedalen
Uttervägen 2
Final price: 7 550 000 kr
Enclosed: 161/97 kvm
Running costs: 32 950 kr/år
Plotarea: 978 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sävedalen / Uttervägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.