Search Menu
Bostaden är såld

Skövde / Brobacken Brunnstorp 2

Villa - Borgunda

Beläget mellan Falköping och Skövde i vackra Borgunda finner ni denna trevliga villa med lantligt läge. Varsamma renoveringar är utförda med en genomgående tanke för byggnadsvård. Under senare år har om-/tillbyggnad utförts med bl.a. nytt våtrum i utbyggnad, vattenmantlad kakelugn i vardagsrummet, omdragning av el m.m. Med en kvadratsmart renovering har man valt att inreda vinden, med härlig rymd finns nu möjligheten för fler sovrum. Till fastigheten hör en stor och lummig trädgårdstomt samt förrådsbyggnader. Fastigheten har kommunalt vatten, nyare avlopp och indraget fiber.

Skövde
Brobacken Brunnstorp 2
Final price: 785 000 kr
Enclosed: 64/16 kvm
Running costs: 23 594 kr/år
Plotarea: 3137 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Skövde / Brobacken Brunnstorp
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.