Körsbärsvägen 16

Körsbärsvägen 16

Slutpris

3 250 000 kr


Sparsör— BORÅS

Körsbärsvägen 16


Slutpris
3 250 000 kr

Sparsör— BORÅS

Välrenoverad villa med högt läge och vacker sjöutsikt!

Välkommen till Körsbärsvägen 16! Med högt och fint läge finner ni denna villa med en boyta på 179 kvm som under de senaste åren har renoverats omfattande med bland annat ett nytt stilrent kök från Strömsdal i platsbyggd stil och med arbetsbänkar i kalksten samt en specialbeställd köksfläkt. Huset har två nya moderna badrum, en luft/vattenvärmepump har installerats och även de flesta ytskikt har renoverats. Samtliga renoveringar har utförts med varsam hand och med smakfulla materialval!
Här finner du plats för hela familjen! Huset inrymmer bland annat ett stort kök med köksö och med öppen planlösning till vardagsrummet, väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong och med stora fönsterpartier som bjuder på vacker vy mot Öresjö. I huset finns även fyra sovrum, två badrum, allrum med Keddyinsats, klädkammare, stor tvättstuga samt ett vidbyggt garage.
Kvällssolen kan du njuta av från balkongen som nås ifrån det stora sovrummet och ifrån vardagsrummet. Du kan även njuta av kvällssolen på altanen som är placerad på husets insynsskyddade baksida. I ett av tomtens hörn finns ytterligare en uteplats där du kan njuta av solen under morgonen och under dagen. I trädgården finns även en enklare friggebod för förvaring av trädgårdsredskap.

Välkommen att anmäla er på visning!


Boarea/biarea
179/37 kvm
Driftkostnad
40 970 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2016-08-25

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Körsbärsvägen såldes av oss 2016-08-25. Se alla våra försäljningar i Sparsör samt även på Körsbärsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.