Search Menu
Bostaden är såld

Sparsör / Körsbärsvägen 16

Välrenoverad villa med högt läge och vacker sjöutsikt!

Välkommen till Körsbärsvägen 16! Med högt och fint läge finner ni denna villa med en boyta på 179 kvm som under de senaste åren har renoverats omfattande med bland annat ett nytt stilrent kök från Strömsdal i platsbyggd stil och med arbetsbänkar i kalksten samt en specialbeställd köksfläkt. Huset har två nya moderna badrum, en luft/vattenvärmepump har installerats och även de flesta ytskikt har renoverats. Samtliga renoveringar har utförts med varsam hand och med smakfulla materialval! Här finner du plats för hela familjen! Huset inrymmer bland annat ett stort kök med köksö och med öppen planlösning till vardagsrummet, väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong och med stora fönsterpartier som bjuder på vacker vy mot Öresjö. I huset finns även fyra sovrum, två badrum, allrum med Keddyinsats, klädkammare, stor tvättstuga samt ett vidbyggt garage. Kvällssolen kan du njuta av från balkongen som nås ifrån det stora sovrummet och ifrån vardagsrummet. Du kan även njuta av kvällssolen på altanen som är placerad på husets insynsskyddade baksida. I ett av tomtens hörn finns ytterligare en uteplats där du kan njuta av solen under morgonen och under dagen. I trädgården finns även en enklare friggebod för förvaring av trädgårdsredskap. Välkommen att anmäla er på visning!

Sparsör
Körsbärsvägen 16
Final price: 3 250 000 kr
Enclosed: 179/37 kvm
Running costs: 40 970 kr/år
Plotarea: 990 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sparsör / Körsbärsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.