Search Menu
Bostaden är såld

Trädet / Kölaby 125

Torp - Trädet

Torpidyll med rätta charmen och ostört läge. Välkommen fram längs den lilla vägen, inbäddad i grönska finner ni Kölaby. Torpet inrymmer kök med matplats och köksspis, pigkammare och stort sällskapsrum. Inredd vind med två sovrum varav ett med öppen spis, köksentré med toalett/dusch. Många äldre detaljer som påminner om en svunnen tid finns kvar. På den stora tomten finns äldre ladugårdsbyggnad, här har man förr dansat logdans. Den lummiga trädgården inbjuder till trevliga fikastunder. Här finns både ett uterum och stensatt uteplats eller varför inte hänga upp en hängmatta och läsa en bok i skuggan? I trädgården finns jordkällare och förrådsbyggnad samt god möjligheter för den odlingsintresserade att anlägga köksträdgård på stor tomt om hela 4507 kvm. Rofyllda omgivningar med ett rikt djur och naturliv inpå husknuten. Torpet är beläget mittemellan Falköping och Ulricehamn med närhet till både mataffär, badplatser och kaféer.

Trädet
Kölaby 125
Final price: 350 000 kr
Enclosed: 50 kvm
Running costs: 3 310 kr/år
Plotarea: 4507 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trädet / Kölaby
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.