Floravägen 12

Floravägen 12

Slutpris

2 120 000 kr


Dannebacken— Trollhättan

Floravägen 12


Slutpris
2 120 000 kr

Dannebacken— Trollhättan

Äntligen är ett av de välplanerade bostadsrättsparhusen på populära Dannebacken till salu!

Missa inte denna chans att förvärva ett toppenboende på populära och barnvänliga Dannebacken! Här bor ni i ett fräscht bostadsrättsparhus byggt 2007 som erbjuder en härlig karaktär i form av stora fönsterpartier samt rejäl takhöjd. Huset rymmer ett välplanerat kök, två badrum, ett rymligt vardagsrum samt tre ordentliga sovrum. Här har ni dessutom en härlig altan och en liten trädgård med förmiddagssol. I anslutning till ett av sovrummen finner ni även en balkong i sydvästläge. Dannebacken är ett otroligt populärt område med närhet till förskolor, skolor, vårdcentral, mataffär, goda kommunikationer och promenadavstånd in till centrum. Bekvämt toppenboende, varmt välkomna på visning!


Boarea
107.5 kvm
Avgift
5 845 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-02-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.