Search Menu
Bostaden är såld

Trollhättan - Björndalen / Sunnanvindsvägen 11

Tilltalande Björndalen

Tilltalande Eurohus med boyta 180 kvm och ett fint läge på hörntomt i populära Björndalen. Huset har vårdats ömt av familjen som byggt och bott i huset sedan start. Här finner vi en riktigt härlig planlösning med rymd och generöst tilltagna ytor för familjen, släkt och vänner. I anslutning till det rymliga vardagsrummet som är nedsänkt för ökad rymd finns plats för två sittgrupper, braskamin för värme och mys samt utgång till altan med morgonsol. Stort och luftigt kök med utgång till altan i söderläge vilken till största delen ligger under tak. Entréplanet är även försett med badrum, arbetsrum och praktisk tvättstuga med groventré. På övervåningen finns allrum med skön vy mot entréhallen vilket ger huset rymd och sin alldeles egna karaktär. Här finns 3 sovrum varav ett med balkong i söderläge samt ett rejält helkaklat badrum med dusch, badkar och bastu. Huset måste verkligen ses, välkommen att boka visning!

Trollhättan / Björndalen
Sunnanvindsvägen 11
Final price: 4 925 000 kr
Enclosed: 180 kvm
Running costs: 38 476 kr/år
Plotarea: 821 kvm
Rooms: 7 rum, varav 3-4 sovrum.
Building type: 1 ½ plan
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan / Sunnanvindsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.